De kunstwerken in deze map zijn soms zo abstract dat het meer om een gevoel gaat wat het oproept en de andere keer is het onderwerp duidelijk, maar laat de rest van het doek genoeg ruimte over om te fantaseren.

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bellen blazen

2020

Dit aquarel schilderij is ontstaan door heel veel 'bubbels' over elkaar heen te schilderen. Het is hierdoor een dromerig en kleurrijk kunstwerk geworden.

Samen

2019

Deze kleurrijke menselijke figuren zijn geschilderd met aquarel verf. Het hoofd en de schouders zijn met een kwast aangebracht. Daarna is er met een spuitbusje (gevuld met water) op het hoofd en lijf gespoten. De grote hoeveelheid toegevoegde water geeft het druipende en in elkaar over lopende effect. 

Abstracte Porto Katsiki

2019

Porto Katsiki is het bekendste strand van het Griekse eiland Lefkada (Lefkas) en ligt aan de zuidwestkust.  Het betekent letterlijk ‘de haven van de geit’. Tientallen jaren geleden waren hier vooral herders die hun geiten in de vrije natuur lieten grazen. De geiten klommen op de steile hellingen aan het strand bij de fantastische turquoise zee. Zo ontstond bij de bewoners spontaan het idee om deze plek de naam en Porto Katsiki te geven.

De groene beweging

2018

Een druk abstract lijnenspel van verschillende groentinten die op een golvende manier langs elkaar heen bewegen. 

Paarse mist

2018

Een abstract en kleurrijk spel van kleuren die door elkaar lopen en het gevoel geven dat er beweging in zit. Als een gekleurde dikke mist. 

Druipende huizen

2019

Ik heb mij bij dit schilderij laten inspireren door de gezellige drukte van grote steden en dorpen. Hoge flat- en kantoorgebouwen. Alles lijkt door elkaar te lopen wanneer je er naar kijkt. 

Spetters

2018

Deze bonte verzameling van spetters hebben verschillende kleuren en vloeien hier en daar door elkaar heen. Speels, kleurrijk en elke keer als je kijkt, ontdek je weer iets nieuws.