De kunstwerken in deze map zijn zeer verschillend. Van abstract tot zeer gedetailleerd en van bestaande plekken tot fantasie landschappen. Ze hebben vaak één ding gemeen en dat is dat ze een positieve en kleurrijke uitstraling hebben.

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Afgelegen winter cabine die omringd wordt door sneeuw en bergen

2020

Op dit aquarel schilderij is een cabine te zien die helemaal vrij in de natuur staat. Een afgelegen plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van het prachtige uitzicht. Alles is bedekt met een dikke laag sneeuw.

Mistig landschap op een koude winterochtend

2020

Een aquarel schilderij van een glooiend landschap. In de verte kunnen we de hoge bergen zien en er ligt zelfs nog wat sneeuw op de toppen. Hoe diep de dalen daadwerkelijk zijn is vanwege de dikke mist niet zichtbaar. Hier en daar schijnen de contouren van de naaldbomen nog door de mist heen, maar elders zie je soms alleen nog een topje van de boom.

Sneeuwstorm bij de afgelegen winter cabine

2020

Op dit aquarel schilderij is een houten cabine te zien die omringd wordt door sneeuw en hoge bergen. De mist en de vallende sneeuw zorgen ervoor dat de bergen en naaldbomen nog maar vaag zichtbaar zijn. 

Gestapelde huizen

2019

De turquoise kleur van het water, de palmbomen en de gekleurde huizen en gebouwen geven dit schilderij een vrolijke en positieve uitstraling. Een echte blikvanger in elke ruimte.  Het is een Italiaans tafereel waarop de vele gebouwen met smalle karakteristieke straatjes zichtbaar zijn.  Het schilderij is met waterverf geschilderd en met zwarte inkt afgewerkt. 

Op pad met de groene scooter

2019

Dit schilderij is een typisch doorkijkje in een kleurrijke en karakteristieke straat van een mediterraans land. Met de scooter op straat geparkeerd en de gezellige gekleurde woningen. De Louvre luikjes en mooie planten die tegen de gevels aan groeien en in potten staan, maken het een vrolijk en romantisch plaatje dat je laat verlangen naar de zomervakantie.   Het schilderij is een combinatie van aquarelverf en inkt.

De Italiaanse straat

2018

De kleurrijke straten van Italië met karakteristieke steegjes en mooie berglandschappen. De Louvre luikjes , balkons en potten gevuld met bloemen horen daar ook echt bij. De heldere kleuren geven het schilderij een vrolijke uitstraling. Het schilderij is een combinatie van aquarelverf en inkt. 

Winterzonnetje in skigebied

2020

Op het aquarel schilderij is een winterlandschap te zien met twee kleine houten cabines. In de verte vliegen vogels, terwijl de zon probeert om door de bewolking te breken. Het glooiende landschap is bedekt met een dikke laag sneeuw. 

Skipiste met houten cabines

2020

Tijdens mijn skivakantie in Thyon les Collons dat gelegen is in Zwitserland, maakte ik tijdens zware sneeuwval deze foto. Eenmaal thuis heb ik er een aquarel schilderij van gemaakt. 

Bomen in de mist

2019

We kennen het allemaal. Van die dichte bossen die weinig licht door laten en zeker wanneer in de verte de zon op komt of juist ondergaat er best griezelig uit kunnen zien. De mist die er omheen hangt maakt het ook een beetje mysterieus. 

Het glooiende landschap

2019

Dit schilderij is een samenstelling geworden van allerlei mooie landschappen waar ik ooit eens door heen gereden heb of door gelopen ben. Bloemenvelden, rijen met lavendel in Frankrijk, de droge en kale bergen in Dubai en het frisse groene van de wijngaarden in Nieuw Zeeland.

Het avontuur tegemoet

2018

In de vroege ochtend op pad met de kano. De mist hangt nog boven het water als de avonturier zijn dag begint.