In deze map toon ik de portretten van verschillende dames. Ze vallen allemaal op door verschillende redenen. De één heeft bijvoorbeeld een prachtige bos haar en de andere een mooie lichaamshouding of een bijzondere manier van kijken.

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

In gedachten

2019

Even kijkt ze weg en denkt ze terug aan dat ene moment.....

Genieten

2019

Het aquarel schilderij heeft een warme uitstraling gekregen door het gebruik van de gele en rode tinten. Er is een sexy vrouw met ontblote schouders te zien die met haar ogen dicht aan het genieten is. 

Aan de rand van het zwembad

2019

Deze jongedame zit heerlijk op een verlaagd gedeelte in het zwembad. Ze heeft een grote rieten zonnehoed met rode band op haar hoofd. Het bijzondere is dat we haar vanaf bovenaf zien. Hierdoor kunnen wij alleen maar fantaseren over het uitzicht dat ze heeft. 

Afrikaanse dame met dreadlocks

2020

Het schilderij is opgebouwd in drie verschillende lagen, wat het zijn vervaagde en verweerde uiterlijk geeft. Ideaal voor in een industriële woonstijl.

Dame met kleurige hoofddoek

2020

Deze getinte mooie vrouw kijkt je op een lieve manier aan. Opvallend is de gekleurde hoofddoek die ze om het haar heen gewikkeld heeft en de oorbel die er nog net onderuit steekt.

Vervaagde liefde

2019

Dit schilderij is tot stand gekomen door tijdens het zetten van de lijnen, harder of zachter op de kwast te drukken. Door dit op het juiste moment te doen ontstaat er diepte. 

Krachtig

2020

Het heeft de titel 'Krachtig' gekregen vanwege de sterke uitstraling van deze donker getinte Afrikaanse vrouw. Vol zelfvertrouwen kijkt ze je recht in de ogen aan.  De kleuren van de Afrikaanse vlag zijn een inspiratie geweest als het om kleurgebruik gaat. Ze geven dit kunstwerk een vrolijke uitstraling die zeker op zal gaan vallen in je interieur.  In deze zelfde stijl zijn er nog twee andere schilderijen met dames verkrijgbaar namelijk: 1) 'In de verte' in de kleuren groen/blauw en 2) 'Flirten' in de kleuren paars/oranje/geel. Deze zijn terug te vinden in de map 'dames'. 
 

In de verte

2020

Dit handgemaakte kunstwerk heeft de titel 'In de verte' gekregen, vanwege de manier waarop deze jongedame kijkt. Haar blik op oneindig en we kunnen ons zelf alleen maar afvragen waar ze precies naar kijkt.  Voor dit schilderij heb ik stoere frisse kleuren gekozen. Namelijk verschillende kleuren blauw en groen. Ze geven dit kunstwerk een koele uitstraling die zeker op zal gaan vallen in je interieur.  In deze zelfde stijl zijn er nog twee andere schilderijen met dames verkrijgbaar namelijk: 1) 'Flirten' in de kleuren paars/oranje/geel en 2) 'Krachtig' in de kleuren rood/geel/groen. Deze zijn terug te vinden in de map 'dames'. 
 

Flirten

2020

Dit handgemaakte kunstwerk heeft de titel 'Flirten' gekregen, vanwege de manier dat deze jongedame vanuit haar ooghoeken opzij kijkt. Haar mond verleidelijk een stukje open en ze heeft een kleine ondeugende sprankeling in haar ogen.  Voor dit schilderij heb ik vrouwelijke, maar tegelijk ook stoere kleuren gekozen. Namelijk paars/roze met daarbij bruin, oranje en geel. Ze geven dit kunstwerk een vrolijke uitstraling die zeker op zal gaan vallen in je interieur.  In deze zelfde stijl zijn er nog twee andere schilderijen met dames verkrijgbaar namelijk: 1) 'In de verte' in de kleuren groen/blauw en 2) 'Krachtig' in de kleuren rood/geel/groen. Deze zijn terug te vinden in de map 'dames'. 
 

Dame met de blauwe hoed

2019

(Verkocht) Deze afbeelding lijkt op een lijntekening, maar het is een aquarel schilderij. Deze is ontstaan door hetzelfde portret meerdere malen te schilderen en steeds wat meer weg te laten. Wat over blijft is een paar zwarte lijnen en een klein beetje kleur. Eigenlijk is het aan de kijker om zelf de rest van het vrouwelijke gezicht 'in te vullen'. Het schilderij blijft hierdoor ook een beetje mysterieus, aangezien we onder andere haar ogen niet kunnen zien.

Verzonken gedachten

2018

Een met aquarel geschilderde jonge dame met een heel intense blik in haar ogen. Een uniek kunstwerk en een echte blikvanger in elke ruimte. 

Lippen om te zoenen

2019

Een met aquarelverf geschilderde dame die opvalt door haar felrode lippenstift. Haar bijzondere blik die half schuil gaat achter het lange haar, maakt dat je naar dit schilderij 'getrokken' wordt. 

De roodharige jongedame

2019

Deze aantrekkelijke jongedame valt op door haar rode haren. Slechts 2 % van de bevolking heeft deze kleur haartint, wat haar daarom extra bijzonder maakt.  Ze kijkt over haar schouder en met haar mooie ogen trekt ze je als ware het schilderij in. 

Ingepakt

2018

Een dame met mooie krullen en een elegante strik in het haar. Bij het maken van dit schilderij is gebruik gemaakt van zowel inkt als aquarelverf. Vooral het gebruik van de verf zorgt ervoor dat de tekening meer 'tot leven komt'. 

De eerste date

2019

Vol verwachting staat deze dame te wachten op de hoek van de straat tot haar date arriveert. Ze heeft een strakke jurk aan die haar figuur mooi accentueert. Om haar hals draagt ze opvallende sieraden.

Dame met krullen

2018

(Verkocht) Deze getinte dame met haar prachtige krullen en mooie ogen was een plezier om te schilderen. Haar blote lijf bedekt ze met een handdoek die ze met één hand vasthoudt.  De hoofdkleur is paars en om het licht in het haar te laten schijnen gebruikte ik gele en oranje tinten. 

In de schaduw

2018

(Verkocht) De dame heeft een dusdanig grote hoed op dat de schaduw over haar ogen valt. Haar krullende lokken zijn nog net zichtbaar en haar blote torso geeft het schilderij een erotisch tintje.