Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Afrikaanse dame met dreadlocks

Het schilderij is opgebouwd in drie verschillende lagen, wat het zijn vervaagde en verweerde uiterlijk geeft. Ideaal voor in een industriële woonstijl.

€326,00

Bellen blazen

Dit aquarel schilderij is ontstaan door heel veel 'bubbels' over elkaar heen te schilderen. Het is hierdoor een dromerig en kleurrijk kunstwerk geworden.

€326,00

Dame met kleurige hoofddoek

Deze getinte mooie vrouw kijkt je op een lieve manier aan. Opvallend is de gekleurde hoofddoek die ze om het haar heen gewikkeld heeft en de oorbel die er nog net onderuit steekt.

€326,00

De rode roos

De hartvormige blaadjes van de rode roos staan voor liefde en vertrouwen. De doornen daarentegen geven aan dat de liefde niet altijd gemakkelijk is. Dit aquarelschilderij is op een bijzondere manier tot stand gekomen. Het is een collage van verschillende lagen aquarel papier over elkaar heen die pas daarna geschilderd zijn. Dit geeft het schilderij van dichtbij een ruig uiterlijk, terwijl het van een afstand juist de delicate, bijna realistische close-up afbeelding van een roos lijkt. 

€366,00

De zonnebloemen

We kennen de zonnebloemen onder andere van de prachtige velden vol met deze hoge gele bloemen in bijvoorbeeld Frankrijk. Mij doet het in ieder geval denken aan de zomer en warme vakantie oorden.  Ik heb dit schilderij een donkere achtergrond gegeven, zodat het zonnige geel echt eruit springt. 

€326,00

Flirten

Dit handgemaakte kunstwerk heeft de titel 'Flirten' gekregen, vanwege de manier dat deze jongedame vanuit haar ooghoeken opzij kijkt. Haar mond verleidelijk een stukje open en ze heeft een kleine ondeugende sprankeling in haar ogen.  Voor dit schilderij heb ik vrouwelijke, maar tegelijk ook stoere kleuren gekozen. Namelijk paars/roze met daarbij bruin, oranje en geel. Ze geven dit kunstwerk een vrolijke uitstraling die zeker op zal gaan vallen in je interieur.  In deze zelfde stijl zijn er nog twee andere schilderijen met dames verkrijgbaar namelijk: 1) 'In de verte' in de kleuren groen/blauw en 2) 'Krachtig' in de kleuren rood/geel/groen. Deze zijn terug te vinden in de map 'dames'. 
 

€326,00

In de verte

Dit handgemaakte kunstwerk heeft de titel 'In de verte' gekregen, vanwege de manier waarop deze jongedame kijkt. Haar blik op oneindig en we kunnen ons zelf alleen maar afvragen waar ze precies naar kijkt.  Voor dit schilderij heb ik stoere frisse kleuren gekozen. Namelijk verschillende kleuren blauw en groen. Ze geven dit kunstwerk een koele uitstraling die zeker op zal gaan vallen in je interieur.  In deze zelfde stijl zijn er nog twee andere schilderijen met dames verkrijgbaar namelijk: 1) 'Flirten' in de kleuren paars/oranje/geel en 2) 'Krachtig' in de kleuren rood/geel/groen. Deze zijn terug te vinden in de map 'dames'. 
 

€326,00

Krachtig

Het heeft de titel 'Krachtig' gekregen vanwege de sterke uitstraling van deze donker getinte Afrikaanse vrouw. Vol zelfvertrouwen kijkt ze je recht in de ogen aan.  De kleuren van de Afrikaanse vlag zijn een inspiratie geweest als het om kleurgebruik gaat. Ze geven dit kunstwerk een vrolijke uitstraling die zeker op zal gaan vallen in je interieur.  In deze zelfde stijl zijn er nog twee andere schilderijen met dames verkrijgbaar namelijk: 1) 'In de verte' in de kleuren groen/blauw en 2) 'Flirten' in de kleuren paars/oranje/geel. Deze zijn terug te vinden in de map 'dames'. 
 

€326,00

Aan de rand van het zwembad

Deze jongedame zit heerlijk op een verlaagd gedeelte in het zwembad. Ze heeft een grote rieten zonnehoed met rode band op haar hoofd. Het bijzondere is dat we haar vanaf bovenaf zien. Hierdoor kunnen wij alleen maar fantaseren over het uitzicht dat ze heeft. 

€326,00

Abstracte Porto Katsiki

Porto Katsiki is het bekendste strand van het Griekse eiland Lefkada (Lefkas) en ligt aan de zuidwestkust.  Het betekent letterlijk ‘de haven van de geit’. Tientallen jaren geleden waren hier vooral herders die hun geiten in de vrije natuur lieten grazen. De geiten klommen op de steile hellingen aan het strand bij de fantastische turquoise zee. Zo ontstond bij de bewoners spontaan het idee om deze plek de naam en Porto Katsiki te geven.

€286,00

Bomen in de mist

We kennen het allemaal. Van die dichte bossen die weinig licht door laten en zeker wanneer in de verte de zon op komt of juist ondergaat er best griezelig uit kunnen zien. De mist die er omheen hangt maakt het ook een beetje mysterieus. 

€207,00

Broodje hamburger

Dit broodje hamburger is met aquarelverf geschilderd en daarna zijn de zwarte lijnen er met een verfstift op gezet.  Ik kreeg zelf zo'n zin in een hamburger tijdens het schilderen, dat ik die 's avonds ook maar ben gaan halen, haha.... Hij zou perfect staan in een keuken of studentenhuis, maar wees een gewaarschuwd mens! Misschien heb je daarna wel nog vaker zin in zo'n heerlijke broodje hamburger!  Er is in dezelfde stijl ook nog een sushi uramaki zalm schilderij verkrijgbaar.

€247,00

De blauwgele ara papegaai

Deze papegaai is een grote vogel van ongeveer 80 cm en komt oorspronkelijk uit Zuid Amerika. Hij valt op door zijn blauwe veren aan de bovenzijde en zijn gele, bijna goudkleurige veren aan de onderkant.  In het wild kunnen deze intelligente vogels wel 30 à 35 jaar oud worden. Ook staan ze bekend om het kunnen hebben van een sterke band met mensen en hun kwaliteit om zelfs te kunnen praten.  Al met al een hele krachtige en indrukwekkende vogel. Hij zal dan ook zeker opvallen in je interieur.  

€286,00

De blije struisvogel

Dit schilderij is een combinatie van aquarelverf en houtskool tekening. Het geeft het een speels uiterlijk, wat het ideaal maakt voor in de kinderkamer.  Er zijn nog twee soortgelijke schilderijen namelijk 'Het Tevreden Varken' en 'De nieuwsgierige alpaca'. 

€286,00

De bonte Philodendron Monstera

Deze in bonte kleuren geschilderde Philodendron Monstera.... ook wel gatenplant genaamd, (wat natuurlijk veel makkelijker te onthouden is) komt van nature voor in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico tot in Panama. Hij heeft prachtige decoratieve bladeren.

€207,00

De eerste date

Vol verwachting staat deze dame te wachten op de hoek van de straat tot haar date arriveert. Ze heeft een strakke jurk aan die haar figuur mooi accentueert. Om haar hals draagt ze opvallende sieraden.

€326,00

De Libelle

Het fragiele uiterlijk heb ik geprobeerd vast te leggen met waterverf. De vleugels uitgeklapt en op een klein takje zoals we ze zo vaak aan de waterkant kunnen zien zitten. Zichzelf opwarmend in de zon. 

€207,00

De nieuwsgierige alpaca

Deze alpaca is een combinatie van aquarelverf en houtskool. Op deze manier heeft het iets weg van een tekening uit een kinderboekje. Zijn zachte vacht en grote ogen geven hem een schattig uiterlijk.  Ideaal als schilderij voor in de kinderkamer!  Er zijn nog twee soortgelijke schilderijen namelijk 'Het Tevreden Varken' en 'De Blije Struisvogel'. 

€286,00

De roodharige jongedame

Deze aantrekkelijke jongedame valt op door haar rode haren. Slechts 2 % van de bevolking heeft deze kleur haartint, wat haar daarom extra bijzonder maakt.  Ze kijkt over haar schouder en met haar mooie ogen trekt ze je als ware het schilderij in. 

€326,00

Druipende huizen

Ik heb mij bij dit schilderij laten inspireren door de gezellige drukte van grote steden en dorpen. Hoge flat- en kantoorgebouwen. Alles lijkt door elkaar te lopen wanneer je er naar kijkt. 

€326,00

Genieten

Het aquarel schilderij heeft een warme uitstraling gekregen door het gebruik van de gele en rode tinten. Er is een sexy vrouw met ontblote schouders te zien die met haar ogen dicht aan het genieten is. 

€326,00

Gestapelde huizen

De turquoise kleur van het water, de palmbomen en de gekleurde huizen en gebouwen geven dit schilderij een vrolijke en positieve uitstraling. Een echte blikvanger in elke ruimte.  Het is een Italiaans tafereel waarop de vele gebouwen met smalle karakteristieke straatjes zichtbaar zijn.  Het schilderij is met waterverf geschilderd en met zwarte inkt afgewerkt. 

€484,00

Het glooiende landschap

Dit schilderij is een samenstelling geworden van allerlei mooie landschappen waar ik ooit eens door heen gereden heb of door gelopen ben. Bloemenvelden, rijen met lavendel in Frankrijk, de droge en kale bergen in Dubai en het frisse groene van de wijngaarden in Nieuw Zeeland.

€326,00

Het tevreden varken

Dit schattige varken is een combinatie van aquarelverf en houtskool. Het krijgt daardoor een uiterlijk alsof hij net uit een kinderboekje gestapt is. Ik heb een serie van 3 gemaakt. De andere 2 zijn de grappige kop van een alpaca (lijkt op een lama) en die van een struisvogel. 

€286,00

In gedachten

Even kijkt ze weg en denkt ze terug aan dat ene moment.....

€326,00

Koi karper met lotusbloem

De koi karper wordt ook wel de Nishikigoi of brokaatkarper genoemd. Deze vis met zijn 'kleurige kleed' van zwart, rood en wit is de nationale vis van Japan. De lotusbloem staat symbool voor puurheid en zuiverheid. Dit is zo gekomen omdat deze bloem altijd even mooi is. Of zij nu in helder water of in modderige vijvers groeit.  Het schilderij is gemaakt met aquarelverf. Door de witte randen en stippen is het schilderij heel sprankelend geworden. Het blauwe water en de groene bladeren geven het een fris uiterlijk. 

€326,00

Lippen om te zoenen

Een met aquarelverf geschilderde dame die opvalt door haar felrode lippenstift. Haar bijzondere blik die half schuil gaat achter het lange haar, maakt dat je naar dit schilderij 'getrokken' wordt. 

€326,00

Roze lotusbloem in sprankelend water

De lotusbloem staat symbool voor puurheid en zuiverheid. Dit is zo gekomen omdat deze bloem altijd even mooi is. Of zij nu in helder water of in modderige vijvers groeit.  Het schilderij is gemaakt met aquarelverf. Door de witte randen en stippen is het schilderij heel sprankelend geworden. Het blauwe water en de groene bladeren geven het een fris uiterlijk.    

€326,00

Samen

Deze kleurrijke menselijke figuren zijn geschilderd met aquarel verf. Het hoofd en de schouders zijn met een kwast aangebracht. Daarna is er met een spuitbusje (gevuld met water) op het hoofd en lijf gespoten. De grote hoeveelheid toegevoegde water geeft het druipende en in elkaar over lopende effect. 

€247,00

Uramaki sushi met zalm

Dit sushi schilderij is met aquarelverf geschilderd en daarna zijn de zwarte lijnen er met een verfstift op gezet.  Op de afbeelding is uramaki sushi te zien met aan de buitenkant een laagje zeewier. De binnenkant is gevuld met rijst, zalm, avocado, komkommer en sliertjes wortel.  Er is in dezelfde stijl ook nog een "broodje hamburger" schilderij verkrijgbaar.

€247,00

Vervaagde liefde

Dit schilderij is tot stand gekomen door tijdens het zetten van de lijnen, harder of zachter op de kwast te drukken. Door dit op het juiste moment te doen ontstaat er diepte. 

€326,00

Bloesemtak

Een kale tak zoals je die vaak in het voorjaar aantreft met daar aan fragiele bloesem. Het is altijd jammer dat al dat moois zo snel voorbij is, maar dat is des te meer reden om er extra van te genieten voor zo lang het duurt. Deze blijft echter wel goed gelukkig, haha.. 

€207,00

De groene beweging

Een druk abstract lijnenspel van verschillende groentinten die op een golvende manier langs elkaar heen bewegen. 

€366,00

De Italiaanse straat

De kleurrijke straten van Italië met karakteristieke steegjes en mooie berglandschappen. De Louvre luikjes , balkons en potten gevuld met bloemen horen daar ook echt bij. De heldere kleuren geven het schilderij een vrolijke uitstraling. Het schilderij is een combinatie van aquarelverf en inkt. 

€405,00

Edelhert in de avondzon

Terwijl de zon ondergaat loopt het edelhert door het hoge struikgewas. Door het tegenlicht wordt het een silhouet en is zijn grote gewei goed zichtbaar . Op de achtergrond zijn hoge bergen te zien. 

€207,00

Groep flamingo's

Deze heb ik geschilderd, omdat het er zo grappig uit ziet als de flamingo's bij elkaar staan als groep. Zo met hun koppen omhoog waar de zon prachtig op schijnt. 

€326,00

Ingepakt

Een dame met mooie krullen en een elegante strik in het haar. Bij het maken van dit schilderij is gebruik gemaakt van zowel inkt als aquarelverf. Vooral het gebruik van de verf zorgt ervoor dat de tekening meer 'tot leven komt'. 

€326,00

Paarse mist

Een abstract en kleurrijk spel van kleuren die door elkaar lopen en het gevoel geven dat er beweging in zit. Als een gekleurde dikke mist. 

€207,00

Spetters

Deze bonte verzameling van spetters hebben verschillende kleuren en vloeien hier en daar door elkaar heen. Speels, kleurrijk en elke keer als je kijkt, ontdek je weer iets nieuws. 

€247,00

Verbonden met elkaar

Deze groep vissen zijn op een bijzondere manier met elkaar verbonden. Een soort 'bloedband' die met aquarelverf tot stand gekomen is. Tijdens het schilderen heb ik het papier een beetje rechtop gehouden. Hierdoor konden de kleuren door stromen naar de vis eronder. Ik moest snel zijn, want waterverf droogt heel snel. 

€247,00

Verzonken gedachten

Een met aquarel geschilderde jonge dame met een heel intense blik in haar ogen. Een uniek kunstwerk en een echte blikvanger in elke ruimte. 

€326,00